此電郵之前已成功登記!
你已成功訂閱 Spill Paper!
Follow Us

6 月多一個影音展 親民路線主打試得到買得起

2016年04月05日

除了 8 月的高級視聽展,今年 6 月香港將會有多一個影音展「香港影音博覽」(Hong Kong Audio Visual Expo 2016),由 《HiFi 音響》及 feverSound.com 主辦。「又多一個影音展?有咩特別先?」今次 6 月的「影音博覽」主打親民路線,示範的產品主要為中價至入門,價錢由幾千到最高十萬以內,讓大家試完除了流口水之外,最重要是買得到、玩得起!

今年 6 月香港會有多一個影音展「香港影音博覽」(Hong Kong Audio Visual Expo 2016),由 《HiFi 音響》及 feverSound.com 主辦,主打入門至中階的親民路線。

6 月 10 至 12 日舉辦的第一屆「香港影音博覽」會於尖東富豪酒店 2、3 樓舉行。今次主力展示入門至中價的優秀音響器材,入場會有靚聲工具 CD 贈送,有耳機試,也有唱片買。入場費為港幣 $60,可以即場買飛,亦設有預售,詳情會於稍後公佈,有興趣的朋友可留意 HKAVE 2016 Facebook 專頁,緊貼最新消息。

你可能感興趣的文章